Kapadokya Havuzlu Oda


Kapadokya peri bacaları, vadileri ve mağaraları ile oldukça göz dolduran görüntüler sunmaktadır. Gezmekten bıkmayacağınız, bir güne sığdıramayacağınız bir yerdir Kapadokya. Altını üstüne getirerek gezseniz her seferinde karşınıza yeni bir şey çıkacaktır. Yüzlerce yılda meydana gelmiş vadileri, perilerin elinden çıkmış gibi görünen peri bacaları size her seferinde yeni bir manzara sunacaktır. Bunun yanında, yeraltı şehirleri ve asırlık kiliseler ile de zaman yolculuğuna çıkmış gibi hissettirmektedir. Kapadokya’yı doya doya gezmek için katılabileceğiniz pek çok tur da düzenlenmektedir. Kapadokya at turu, Kapadokya balon turu ve Kapadokya yürüyüş turları bunlara örnektir. Bunun yanı sıra, Kapadokya birbirinden güzel otelleri ile de ziyaretçilerine lüks içinde bir tatil fırsatı sunmaktadır. Bu oteller çeşitli özel süitleri ile misafirlerine aradıkları konforu sunmaktadır. Kapadokya havuzlu oda da bu özel süitler arasında yer almaktadır. Kapadokya özel havuzlu oda dışında çok çeşitli odalar da bulunmaktadır. Bunlar Kapadokya jakuzili oda, Kapadokya şömineli oda ve Kapadokya hamamlı oda gibi birbirinden lüks ve konforlu odalardır.

Kapadokya mağara oteller, butik oteller ve taş otelleri ile ziyaretçilerine aradıkları odayı bulma imkânı sunmaktadır. Hem otel çeşitliliği ile hem de oda çeşitliliği ile oteller de misafirlerine keyifli bir tatil için gerekli ortamı sağlamaktadır. Havuzlu oda Kapadokya tatilinde özellikle çiftlerin oldukça tercih ettiği bir odadır. Bunun yanında, gün içerisinde yapılan etkinliklerden sonra yorgunluk atmak için de oda içerisinde bulunan havuz oldukça cazip bir fırsattır. Birbirinden güzel peri bacaları, vadiler ve daha pek çok doğal ve tarihi yapıyı gezdikten sonra odanız bütün konforu ile sizi karşılayacaktır. Kapadokya’da havuzu bulunan pek çok otel vardır. Bunun yanı sıra, Kapadokya otelleri havuzlu oda seçeneği de sunmaktadır. Oda havuzlu oteller Kapadokya bölgesinde ortak havuzlu otellere göre daha çok tercih edilmektedir. Kapadokya oda içi havuzlu otellerin daha çok tercih edilmesinin en büyük sebebi ise mahremiyet ve hijyendir. Odanızda bulunan havuzu konaklamanız süresince sizden başka kimse kullanmamaktadır. Bu da aradığınız mahremiyeti ve temizliği size sunmaktadır.

Kapadokya Odasında Havuz Olan Oteller

Kapadokya gezilmesi ve görülmesi gereken pek çok doğal ve tarihi yapıyı geçmişten günümüze taşımaktadır. Bu yapılar adeta eşi benzeri olmayan güzelliktedir. Bu nedenle, her yıl binlerce turist Kapadokya’yı ziyaret etmektedir. Kapadokya’yı ziyaret eden turistler yurt içinden geldiği kadar yurt dışından da gelmektedir. Bu yüzden, Kapadokya’da birbirinden güzel ve her ziyaretçiye uygun çok sayıda otel yer almaktadır. Bu oteller misafirlerine keyifli bir tatil geçirmeleri için bütün imkanları sağlamaktadır. Örneğin, çocuk kabul etmeyen oteller yalnızca yetişkinlerin huzurlu bir tatil geçirmesine olanak sağlamaktadır. Veya alkol satışı bulunmayan oteller de vardır. Bunun yanında, yalnızca balayı konseptinde hizmet veren oteller yer almaktadır. Bunlara ek olarak, Kapadokya otelleri mağara otel olup olmadığına göre de çeşitlilik göstermektedir. Ayrıca, otellerin oda çeşitleri ve sundukları hizmetler de bir o kadar zengindir. Kapadokya oda havuzlu oteller de konforlu bir tatil geçirmek isteyen misafirlerini ağırlamaktadır. Yazımızın devamında oda havuzlu Kapadokya otelleri hakkında detaylı bilgi yer almaktadır.

Sacred House Otel

Sacred House Otel misafirlerine estetik bir görsel şölen sunmaktadır. Oldukça etkileyici ve büyüleyici bir mimarisi olan Sacred House bir konsept oteldir. Otelin hem dışarıdan görüntüsü hem de içerisi ve odaları hayranlık uyandıracak türden. Bu fark odalarının isimlerinde de görülmektedir. Çeşitli odaları bulunan ve odalarında jakuzi bulunan Sacred House Otel King Süit odaları ile de hizmet vermektedir. King Süit odalarından birinde özel havuz da bulunmaktadır. Hem estetik görüntüye hem lükse hem de konfora önem veriyorsanız Sacred House ve havuzlu süiti kesinlikle size uygundur.

CCR – Cappadocia Cave Resort & Spa Hotel

CCR Otel Kapadokya bölgesindeki en güzel manzaraya sahip otellerin başında gelmektedir. Odalarına göre değişkenlik gösterse de Avanos, Uçhisar, Ortahisar ve Göreme manzaralarını odalarından seyretmek mümkündür. Bunun yanı sıra, odalarından balon uçuşları da izlenebilmektedir. Bazı odalarında şömine de bulunmaktadır. Farklı süitlere sahip CCR Otel oldukça lüks bir konaklama hizmeti sunmaktadır. Havuzlu süitlerinin yanı sıra otelde ayrı terası ve bahçesi olan villa süiti de bulunmaktadır.

Kapadokya Hill Hotel & Spa

Kapadokya Hill Otel adult only konseptli bir oteldir. Yani, otel çocuk misafir kabul etmemekte yalnızca yetişkinlere yönelik hizmet vermektedir. Odaları çeşitlilik gösteren bu otel de oldukça lüks odalara sahiptir. Bazı odalarında dinlenme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanında oldukça geniş havuzu olan ve havuz içerisinde şelale bulunduran odalar da yer almaktadır. Kapadokya Hill Otel lüksü ve ihtişamı bir arada sunmaktadır.

Argos in Cappadocia Hotel

Argos in Cappadocia Otel Uçhisar’da yer almaktadır. Bu otel oldukça otantik dekorasyonu ile dikkat çekmektedir. Otelin içerisinde havuz bulunan odaları misafirlerine oldukça lüks bir konaklama deneyimi yaşatmaktadır. Bunun yanında, odalarında bulunan havuzlar fazlasıyla geniş ve büyüktür. Bu otel de Kapadokya tatilinde lüksü ve konforu bir arada yaşamak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer almaktadır.

Kapadokya Havuzlu Otel

Kapadokya odasında havuz bulunan oteller dışında ortak havuzlu otellere de sahiptir. Bu oteller genellikle havuz ve spa hizmeti vermektedir. Odaları oldukça konforlu ve ihtişamlı olan bu oteller havuz sayesinde misafirlerine daha kaliteli hizmet verebilmektedir.

Suhan Kapadokya Otel

Suhan Kapadokya Otel odalarının lüksü ve ihtişamı ile dikkat çekmektedir. Bunun yanı sıra, otelin odaları oldukça da konforludur. Ayrıca, otelin özel spa merkezi bulunmaktadır. Bu spa merkezinde masaj odaları, Türk hamamı, Fin hamamı, fitness salonu, sauna ve kapalı havuz yer almaktadır. Sunduğu hizmetler ve odalarının olağanüstü atmosferi ile Suhan Kapadokya otelleri arasında oldukça tercih edilen bir oteldir.

Uçhisar Kaya Otel

Uçhisar Kaya Otel benzersiz Güvercinlik Vadisi manzarası ile misafirlerini büyülemektedir. Bahçe katı odalarının yanı sıra panoramik görüntü sunan odaları da vardır. Otelde ortak kullanıma açık havuz ve spa merkezi yer almaktadır. Manzarası ve konforu ile Uçhisar Kaya otel misafirlerine benzersiz bir Kapadokya tatili geçirme fırsatı sunmaktadır.

Karlık Evi Otel

Karlık Evi Otel ailelerin konaklamasına uygundur. Bunun yanı sıra, özel balayı konseptli odaları ve balayı paketleri bulunmaktadır. Karlık Evi odalarından balon uçuşlarını izleyebileceğiniz bir otel olması ile bilinir. Otelde aile süiti odalar bulunmaktadır. Bunun yanında, panoramik ve cam panoramik odaları da bulunmaktadır. Oldukça lüks dekore edilmiş odaları misafirlerine ihtişamlı bir tatil geçirme fırsatı sunmaktadır. Otelin yeşillikli bahçesinde ortak kullanıma açık havuz bulunmaktadır.

Elika Otel

Elika Otel Kapadokya’nın en güzel yerlerinden biri olan Ortahisar’da bulunmaktadır. Oldukça çeşitli odalara sahip bu otelde her bütçeye uygun oda bulmak mümkündür. Otelde balayı süiti ve balayı paketleri bulunmaktadır. Bunun dışında, Elika Otel’in Elika Villa isimli süitinde kırmızı bir havuz yer almaktadır. Rengi ile dikkat çeken bu havuz misafirlerine oda içerisinde konforlu bir konaklama fırsatı sunmaktadır.

Museum Hotel

Museum Hotel Kapadokya’da 2003 yılından beri hizmet vermektedir. Otel ismini oluşturduğu konseptten almaktadır. Müze konseptinde hizmet veren bu otel oldukça etkileyici Kapadokya tarihini gözler önüne sermektedir. Oda çeşitleri yönünden fazlasıyla zengin olan bu otelde özel havuzlu odalar da bulunmaktadır. Havuzlu odaları da çeşitlilik gösteren otel lüksü ve ihtişamı Kapadokya’nın etkileyici tarihi ile bir arada sunmaktadır.

Yunak Evleri

Yunak Evleri de Kapadokya’daki taş otellerden biridir. Odaları oldukça konforlu ve benzersiz dekore edilmiştir. Çeşitli odalara sahip olan bu otelde jakuzili odalar, jakuzili ve havuzlu odalar da bulunmaktadır. Mimari yapısı ile görenleri büyüleyen bu otel Kapadokya havuzlu oda arayan misafirlerini keyifle ağırlamaktadır.

Mustafa Cappadocia Resort Otel

Mustafa Cappadocia Resort Otel yani MCR Otel Kapadokya’da bulunan ve lüksü misafirlerine hissettiren oteller arasındadır. Oldukça konforlu odaları ile hem çiftlerin hem de ailelerin konaklamasına olanak sağlamaktadır. Bunun yanı sıra, terası ve havuzu ile de misafirlerine keyifli bir tatil geçirme olanağı sunmaktadır.

Kapadokya Jakuzili Otel

Kapadokya jakuzili otel denince akla MDC Otel gelmektedir. MDC Otel’in bütün odalarında jakuzi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra, bazı odalarında Türk hamamı da bulunmaktadır. Ayrıca, şömineli odaları ile de Kapadokya’da aranan otellerdendir. Odaları oldukça lüks olan MDC Otel misafirlerine konforu da beraber sunmaktadır. Bunun dışında, MDC Otel aktiviteler yönünden de oldukça çeşitliliğe sahiptir. Kapadokya at turu, Kapadokya balon turu, Kapadokya yürüyüş turları gibi pek çok aktiviteye otelden ulaşmak mümkündür. Otel, HTR Turkey Tours ile birlikte hizmet verdiğinden Kapadokya bölge turlarına katılmak isteyen misafirlerine en kolay ulaşımı sağlamaktadır.

Kapadokya Havuzlu Mağara Otel

Kapadokya geçmişten günümüze uzanan pek çok yapıya sahiptir. Bunlar arasında peri bacaları, yeraltı şehirleri ve kiliseler gibi yapılar yer almaktadır. Bunlara ek olarak, Kapadokya bölgesi mağaralar yönünden de oldukça zengin bir yerdir. Geçmişte yaşayan insanların barınak olarak kullandığı pek çok mağara vardır. Bu mağaraların bir kısmı restore edilerek günümüzde mağara otel konsepti ile hizmet vermektedir. Mağara oteller tamamı mağara içerisine kaya oyma yöntemi ile inşa edilmiş olanlar ve bir kısmı mağara olan oteller olarak ayrılmaktadır. Tamamı mağara içerisine inşa edilmiş olan çeşitli oteller mevcuttur. Bunlar arasında en çok tercih edilenler arasında MDC Otel, Harkasos Otel, Gamirasu Junior Mağara Otel bulunmaktadır. Bu otellerin yanı sıra çeşitli mağara oteller de Kapadokya bölgesinde misafirlerini ağırlamaktadır. Bunun yanı sıra, Kapadokya mağara otel havuzlu oda seçenekleri de bulunmaktadır. Ayrıca, Kapadokya jakuzili havuzlu oda seçenekleri de vardır.

Kapadokya Havuz Manzaralı Otel

Yazımızın önceki kısımlarında tanıttığımız Elika Otel Kapadokya havuz manzaralı oteller arasında yer almaktadır. Bunun dışında, MNR Cave Otel de havuz manzarasının keyfini çıkarabileceğiniz otellerdendir. MNR Otel’de çeşitli oda seçenekleri de bulunmaktadır. Çeşitli süit odaları bulunan otelde mağara odalar da yer almaktadır. Kapadokya balayı için çiftlerin tercih ettiği otellerdendir. Ayrıca, Acer Kapadokya Otel de özellikle büyüleyici terası ile misafirlerini oldukça etkilemektedir. Odaları da fazlasıyla konforlu ve ihtişamlı olan Acer Kapadokya Otel balayı çiftlerini de ağırlamaktadır.

Kapadokya Havuzlu Oda Balayı

Kapadokya balayı tatili için çiftlerin oldukça fazla tercih ettiği bir yerdir. Bunda, bölgenin nostaljik ve romantik dokusu etkilidir. Balayı çiftleri Kapadokya havuzlu oda çeşidine de yoğun ilgi göstermektedir. Odasında özel havuz bulunan odaları çiftlere huzurlu ve romantik bir tatil geçirme fırsatı sunmaktadır. Bunun yanı sıra, havuzların yalnızca odada konaklayan kişilerin kullanımına açık olması da hem mahremiyet yönünden hem de hijyen yönünden misafirlerine kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca, Kapadokya balayı havuzlu oda en çok tercih edilen balayı konseptlerindendir. Kapadokya balayı otelleri havuzlu oda seçenekleri için yazımızın diğer bölümlerinde bilgi verilmiştir.

Kapadokya Özel Havuzlu Oda

Özel havuzlu odada konaklamak oldukça keyifli bir tatil geçirmenize olanak sağlar. Hem Kapadokya’nın benzersiz nostaljik dokusu ile taş odalarda geçireceğiniz anların keyfi hem de suyun ferahlatıcı bir arada sunulmaktadır. Kapadokya oda içinde havuzlu otel konaklaması Kapadokya’yı ziyaret edenlerin en çok merak ettiği konulardandır. Oda içerisinde bulunan havuz sayesinde kendi özel alanınızda keyifli vakit geçirme imkânınız vardır.

Havuzlu Oda Kapadokya

Kapadokya havuzlu oda otel çeşitleri yönünden oldukça zengin bir bölgedir. Otellerin birçoğunda ortak kullanıma açık havuzlar bulunmaktadır. Ancak, özel havuzlu odada konaklamak apayrı bir deneyimdir. Odanızın konforu içerisinde havuza girmek Kapadokya tatilinizin güzelliğine güzellik katacaktır. Hem rahatlamak ve dinlenmek için hem de odaya kattığı hava için havuzlu oda çeşitleri Kapadokya seyahatinde oldukça tercih edilmektedir. Ayrıca, özel havuzlu odada konaklamak Kapadokya gezilerindeki yorgunluğunuzu anında üstünüzden atmanızı sağlayacaktır.

Kapadokya Oda Havuzlu Oteller

Kapadokya havuzlu oda çeşitleri yönünden de diğer konularda olduğu gibi çeşitlilik göstermektedir. Bunun yanında, havuzlu odalar da kendi içinde çeşitlilik göstermektedir. Bunda, havuzların boyutu, odaların konforu ve lüksü gibi faktörler etkilidir. Bu nedenle, Kapadokya havuzlu oda fiyatları da değişkenlik göstermektedir. Havuzlu oda rezervasyon hizmeti ve detaylı bilgi HTR Turkey Tours tarafından sağlanmaktadır.

Kapadokya Kırmızı Havuzlu Otel

Kapadokya havuzlu oda bulunan otelleri ile öne çıkmaktadır. Bu oteller arasında kırmızı havuzlu odası ile bilinen Elika Otel de yer almaktadır. Elika Otel hem konforlu ve lüks odaları ile hem de özel havuzlu odası ile misafirlerine unutulmaz bir Kapadokya tatili sunmaktadır.

Kapadokya Otel

Kapadokya her yıl çok sayıda ziyaretçi ağırlamaktadır. Bu nedenle Kapadokya’da pek çok otel bulunmaktadır. Bu otellerin bir kısmı tarihi mağaralara inşa edilmiş otellerdir. Tamamı mağara olan oteller bulunmaktadır. Bunun yanında, tamamı mağara olmasa da bir kısmı mağara özelliği gösteren taş oteller de yer almaktadır. Bu oteller Kapadokya’nın nostaljik ve tarihi dokusu ile bir bütün oluşturmaktadır.